DJI Phantom 4 RTK

Οπτική Νοημοσύνη. Αυξανόμενη Ακρίβεια.

Αναβαθμίστε την επόμενη αποστολή χαρτογράφησης με το Phantom 4 RTK – την πιο συμπαγή και επακριβή λύση χαρτογράφησης σε χαμηλό υψόμετρο.

Χαρτογράφηση Νέας Γενιάς

Η DJI επανεξέτασε την τεχνολογία των drones της από την αρχή, έφερε επανάσταση στα συστήματά της για να επιτύχει ένα νέο πρότυπο για την ακρίβεια των drone-προσφέροντας στους πελάτες Phantom 4 RTK ακρίβεια εκατοστών, με λιγότερα σημεία ελέγχου στο έδαφους.

Ακρίβεια Θέσης στο Εκατοστό

Μια νέα μονάδα RTK ενσωματώνεται απευθείας στο Phantom 4 RTK, παρέχοντας δεδομένα θέσης σε πραγματικό χρόνο, σε επίπεδο εκατοστών, για βελτιωμένη απόλυτη ακρίβεια στα μεταδεδομένα εικόνας. Εκτός από τη βελτιστοποιημένη ασφάλεια πτήσεων και την ακριβή συλλογή δεδομένων, το Phantom 4 RTK αποθηκεύει δεδομένα παρατήρησης μέσω δορυφόρου που θα χρησιμοποιηθούν για Post Posted Processed Kinematics (PPK), τα οποία μπορούν να διεξαχθούν χρησιμοποιώντας την υπηρεσία DJI Cloud PPK Service*. Προσαρμόστε το Phantom 4 RTK σε οποιαδήποτε ροή εργασίας, με τη δυνατότητα να συνδέσετε αυτό το σύστημα εντοπισμού θέσης στο D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station ή NTRIP (Network Transport of RTCM via Internet Protocol) χρησιμοποιώντας 4G dongle ή WiFi hotspot.

*Η DJI Cloud PPK Service υποστηρίζεται προς το παρόν στις ΗΠΑ, Καναδά, Χονγκ Κονγκ. Η υποστήριξη στην Ελλάδα αναμένεται προσεχώς.

Συλλέξτε Ακριβή Δεδομένα με το TimeSync

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις μονάδες τοποθέτησης του Phantom 4 RTK, το νέο σύστημα TimeSync δημιουργήθηκε για να ευθυγραμμίζει συνεχώς το τηλεχειριστη΄ριο πτήσης, την κάμερα και τη μονάδα RTK. Επιπλέον, το TimeSync διασφαλίζει ότι κάθε φωτογραφία χρησιμοποιεί τα πιο ακριβή μεταδεδομένα και καθορίζει τα δεδομένα τοποθέτησης στο οπτικό κέντρο του φακού-βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα από φωτογραμμετρικές μεθόδους και αφήνοντας την εικόνα να επιτύχει δεδομένα θέσης σε επίπεδο εκατοστού.

Σύστημα Ακριβούς Απεικόνισης

Αποτυπώστε τα καλύτερα δεδομένα εικόνας με αισθητήρα CMOS 1 ίντσας και 20 megapixel. Το μηχανικό κλείστρο καθιστά απρόσκοπτες τις αποστολές χαρτογράφησης ή την τακτική λήψη δεδομένων καθώς το Phantom 4 RTK μπορεί να κινείται κατά τη λήψη φωτογραφιών χωρίς τον κίνδυνο θολώματος του ρολού. Λόγω της υψηλής ανάλυσης, το Phantom 4 RTK μπορεί να επιτύχει απόσταση δείγματος εδάφους (GSD) 2,74 cm σε υψόμετρο πτήσης 100 μέτρων. Για να διασφαλιστεί ότι κάθε Phantom 4 RTK προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια, κάθε φακός κάμερας περνά από μια αυστηρή διαδικασία βαθμονόμησης, με παραμέτρους που αποθηκεύονται στα μεταδεδομένα κάθε εικόνας, επιτρέποντας στο λογισμικό μετά την επεξεργασία να προσαρμόζεται μοναδικά για κάθε χρήστη.

Κατασκευασμένο για Τοπογράφους

Προσφέροντας μια σειρά από συστήματα ελέγχου και δωρεάν τεχνολογίες, το DJI Phantom 4 RTK έχει αναπτυχθεί για να παρέχει δεδομένα επιπέδου έρευνας με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από ποτέ.

Ειδικά Σχεδιασμένη Εφαρμογή

Η νέα εφαρμογή DJI GS RTK και το τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη, δίνει στους χρήστες ένα απλοποιημένο σύστημα ελέγχου για την αποστολή αποστολών και άλλα σενάρια απόκτησης δεδομένων. Η εφαρμογή GS RTK επιτρέπει στους χειριστές να ελέγχουν έξυπνα το Phantom 4 RTK τους, με πολλαπλές λειτουργίες σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων Φωτογραμμετρία (2D και 3D), Waypoint Flight, Terrain Awareness, Block Segmentation και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εισάγουν αρχεία KML/KMZ για να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας για τις αποστολές τους. Με την ενσωματωμένη οθόνη, οι χειριστές μπορούν να βλέπουν και να προγραμματίζουν τις αποστολές τους σε μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη HD 5,5 ιντσών.

Πρόσβαση σε μια Ποικιλία Εφαρμογών Τρίτων

Οι χειριστές με εμπειρία στη χρήση εφαρμογών τρίτων σε drones DJI μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κορυφαίο σύστημα εφαρμογών drone στον κόσμο για το Phantom 4 RTK με το τηλεχειριστήριο SDK. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μια συμβατή συσκευή Android ή iOS και να εγκαταστήσουν οποιαδήποτε συμβατή εφαρμογή με δυνατότητα DKI Mobile SDK για να αξιοποιήσουν πλήρως την ισχύ του Phantom 4 RTK.

Σύστημα Μετάδοσης OcuSync

Απολαύστε σταθερή και αξιόπιστη μετάδοση εικόνας και βίντεο HD σε αποστάσεις έως 7 χλμ., ιδανικό για χαρτογράφηση μεγαλύτερων πεδίων*.


*Χωρίς εμπόδια, χωρίς παρεμβολές, όταν συμμορφώνεται με την FCC. Η μέγιστη προδιαγραφή εμβέλειας πτήσης είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης για τη δύναμη και την ανθεκτικότητα της ραδιοσύνδεσης. Πετάτε πάντα το drone σας εντός οπτικής γωνίας, εκτός εάν επιτρέπεται διαφορετικά.

Απρόσκοπτη Συμβατότητα με το D-RTK 2 Mobile Station

Υποστηρίξτε τις αποστολές του Phantom 4 RTK με τον Κινητό Σταθμό D-RTK 2-παρέχοντας διαφορικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στο drone και σχηματίζοντας μια ακριβή λύση τοπογραφίας ή αποκτήστε ακριβείς συντεταγμένες τοποθεσίας όταν χρησιμοποιούνται ως RTK rover. Ο στιβαρός σχεδιασμός και το σύστημα μετάδοσης OcuSync του Mobile Station διασφαλίζουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε ακριβή δεδομένα σε επίπεδο εκατοστού με το Phantom 4 RTK σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ξεκινήστε τη Χαρτογράφηση Σήμερα

Με μια ενσωματωμένη εφαρμογή σχεδιασμού πτήσεων (GS RTK) και μια εύκολη μέθοδο συλλογής δεδομένων RTK (RTK Network ή D-RTK 2 Mobile Station), οι πιλότοι έχουν μια πλήρη λύση για οποιαδήποτε ροή εργασιών τοπογραφίας, χαρτογράφησης ή επιθεώρησης-αμέσως.

Τεχνικές Προδιαγραφές DJI Phantom 4 RTK

Βάρος Απογείωσης1391 g
Μήκος (Διαγώνιος χω΄ρις Προπέλες)350 mm
Μέγιστο Ύψος Πτήσης6000 m
Μέγιστη Ταχύτητα Ανόδου6 m/s (automatic flight); 5 m/s (manual control)
Μέγιστη Ταχύτητα Καθόδου3 m/s
Μέγιστη Ταχύτητα31 mph (50 kph) (P-mode); 36 mph (58 kph) (A-mode)
Μέγιστος Χρόνος Πτήσης30 min
Θερμοκρασία Λειτουργίας0° to 40° C
Συχνότητα Λειτουργίας2.4000 GHz to 2.4835 GHz
Εύρος Ακρίβειας (με RTK)Vertical: ± 0.1 m; Horizontal: ± 0.1 m
Εύρος Ακρίβειας (χωρίς RTK)Vertical: ± 0.1 m (with vision positioning); ± 0.5 m (with GNSS positioning)
Horizontal: ± 0.3 m (with vision positioning); ± 1.5 m (with GNSS positioning)
Αντιστάθμιση Θέσης ΕικόναςΗ θέση του κέντρου της κάμερας σχετίζεται με το κέντρο φάσης της κεραίας D-RTK επί του άξονα του αμαξώματος του αεροσκάφους: (36, 0 και 192 mm) που έχει ήδη εφαρμοστεί στις συντεταγμένες της εικόνας στα δεδομένα Exif. Οι θετικοί άξονες x, y και z του σώματος του αεροσκάφους δείχνουν προς τα εμπρός, δεξιά και κάτω του αεροσκάφους, αντίστοιχα.
Δορυφορικό Σύστημα ΠλοήγησηςGPS + GLONASS + Galileo

Camera

Αισθητήρας1″ CMOS; Effective pixels: 20 M
ΦακοίFOV 84°;8.8 mm / 24 mm(35 mm format equivalent:24 mm);
f/2.8 – f/11, auto focus at 1 m – ∞
Εύρος ISOVideo:100-3200(Auto)
100-6400(Manual);
Photo:100-3200(Auto)
100-12800(Manual)
Ταχύτητα Κλείστρου8 – 1/2000 s (mechanical); 8 – 1/8000 s (electronic)
Μέγιστο Μέγεθος Εικόνας4864×3648(4:3);
5472×3648(3:2)
Format ΦωτογραφιώνJPEG
Video FormatMOV
Supported File SystemsFAT32 (<= 32 GB); exFAT (> 32 GB)
Υποστηριζόμενες Κάρτες SDMicroSD, Max Capacity: 128 GB. Class 10 or UHS-1 rating required Write speed≥15 MB/s

Τιμή με ΦΠΑ: 5.952,00 €

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 4.800,00 €

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται D-RTK.

D-RTK

Κινητός Σταθμός GNSS Υψηλής Ακρίβειας

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Ο Κινητός Σταθμός D-RTK 2 Mobile Station είναι ο αναβαθμισμένος δέκτης GNSS υψηλής ακρίβειας της DJI που υποστηρίζει όλα τα μεγάλα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, παρέχοντας διαφορικές διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο που δημιουργούν δεδομένα τοποθέτησης σε επίπεδο εκατοστού για μεγαλύτερη σχετική ακρίβεια.

Ακρίβεια Θέσης Εκατοστού

Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 υποστηρίζει πλήρως σήματα GPS, GLONASS, Beidou και GALILEO. Εύκολος και γρήγορος στη ρύθμιση, ο κινητός σταθμός D-RTK 2 παρέχει διαφορικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για drones ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια τοποθέτησης σε επίπεδο εκατοστού. Η ενσωματωμένη κεραία υψηλής απόδοσης προσφέρει καλύτερη λήψη σήματος από περισσότερους δορυφόρους ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια.

Μείνετε Συνδεδεμένοι σε Κάθε Αποστολή

Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 υποστηρίζει επικοινωνία μέσω 4G, OcuSync, WiFi και LAN, εξασφαλίζοντας αδιάκοπη, σταθερή μετάδοση δεδομένων σε οποιοδήποτε σενάριο εφαρμογής. Έως 5 τηλεχειριστήρια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στον κινητό σταθμό D-RTK 2 όταν χρησιμοποιούνται με drones DJI Agras, το Phantom 4 RTK ή το P4 Multispectral. Όταν χρησιμοποιείται με το Matrice 300 RTK, μπορεί να συνδεθεί με πολλά αεροσκάφη, καθιστώντας τη δυνατότητα συντονισμένων επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν πολλαπλά drones και βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα.

Αντοχή Εμπιστοσύνης

Διαθέτοντας προστασία σε επίπεδο IP65 και ελαφρύ σώμα από ανθρακονήματα, ο D-RTK 2 Mobile Station είναι εξαιρετικά φορητός και κατάλληλος για κάθε εργασία, όσο σκληρός και αν είναι. Τα ενσωματωμένα IMU παρακολουθούν τις κινήσεις και βαθμονομούν τους αισθητήρες κλίσης για να ειδοποιούν τον χειριστή για τυχόν ανωμαλίες κατά τη διάρκεια της αποστολής, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους.

Specifications D-RTK

Συχνότητες GNSSΤαυτόχρονα λαμβάνει:
GPS: L1 C/A, L2, L5
BEIDOU: B1, B2, B3
GLONASS: F1, F2
Galileo: E1, E5A, E5B
Ακρίβεια ΜέτρησηςΟριζόντια:1 cm+ 1 ppm(RMS)
Κάθετα:2 cm+ 1 ppm(RMS)
1 ppm: Για κάθε 1 χλμ αύξηση της απόστασης, η ακρίβεια θα είναι 1 mm μικρότερη. Για παράδειγμα, η οριζόντια ακρίβεια είναι 1,1 cm όταν το άκρο λήψης είναι 1 χιλιόμετρο μακριά από το σταθμό βάσης.
Ρυθμος Ανανέωσης Θέσης1 Hz, 2 Hz, 5 Hz, 10 Hz και 20 Hz
Αξιοπιστία Κατά την Εκκίνηση>99.9%
Διατα΄σεις(Αναπτυγμενο)168 mm×168 mm×1708 mm
IP RatingIP65
Απόσταση ΕπικοινωνίαςOperating Mode 1/3
SRRC/NCC/FCC/MIC/KCC/CE: 2 km
(Ανεμπόδιστα και χωρίς παρεμβολές, όταν ο κινητός σταθμός D-RTK 2 χρησιμοποιείται ως σταθμός βάσης και η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 έως το κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ., και όταν η διαφορά ύψους μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του D-RTK 2 είναι μικρότερη από 2 m και όταν το τηλεχειριστήριο απέχει 1,2 m από το επίπεδο του εδάφους)

Operating Mode 4
Between the aircraft and mobile station:
NCC/FCC: 7 km; SRRC/MIC/KCC/CE: 5 km
Between the remote controller and mobile station: 200 m (Ανεμπόδιστα και χωρίς παρεμβολές σε υψόμετρο περίπου 120 μ., και όταν η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 έως το κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ. και όταν το τηλεχειριστήριο απέχει 1,2 μ. από το επίπεδο του εδάφους)

Operating Mode 5
NCC/FCC: 12 km; SRRC/MIC/KCC/CE: 6 km
(Ανεμπόδιστη και χωρίς παρεμβολές, όταν η απόσταση από την κεραία D-RTK 2 στο κάτω μέρος του τρίποδου είναι 1,8 μ.)
Θερμοκρασία ΛειτουργίαςΑπό -20° έως +55° C
Χρόνος ΛειτουργίαςΜε μπαταρία WB37:>2 h
Με μπαταρία MG-12000P:>50 h
Δυνατότητα ΤροφοδοσίαςΕσωτερική μπαταρία WB37-4920mAh-7.6V
Εξωτερική μπαταρίας (MG12000P)
Μετατροπέας ρεύματος AC

Τιμή με ΦΠΑ: Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμές P4 RTK με D-RTK.