Η Εταιρία

established in 2021​

Η FLYDROPS είναι μια νέα εταιρία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε λύσεις γεωργίας ακριβείας, συνεργαζόμενη με τον πρωτοπόρο παγκοσμίως στον τομέα DJI. Μπορούμε να σας εισάγουμε στον κόσμο των γεωργικών drones, με ασφάλεια, προσφέροντας σας τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσετε αυτήν την ανερχόμενη τεχνολογία.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις λύσεις αυτοματισμού στον αγροτικό τομέα, διακρίναμε ότι το μέλλον βρίσκεται στα αγροτικά drones. Καταφέραμε σε λίγο χρονικό διάστημα να συνάψουμε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία DJI και να προσφέρουμε την πλήρη διαθέσιμη γκάμα των αγροτικών της drone, με δυνατότητα παροχής πιστοποιημένου service και εκπαίδευσης αναγνωρισμένη από την DJI Academy!

Είμαστε οι πρώτοι επίσημοι πωλήτες της DJI AGRICULTURE στην Βόρεια Ελλάδα!

Επεκτείναμε τη συνεργασία μας με την FJ Dynamics, ανερχόμενη δύναμη σε λύσεις γεωργίας ακριβείας και προσφέρουμε προσιτά και αξιόπιστα συστήματα πλοήγησης με τη γνωστή ποιότητα υπηρεσιών της FLYDROPS!

Τέλος, προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται ακόμα περισσότερο τις νέες τεχνολογίες, όπως πρόσβαση σε δίκτυο RTK, φασματογράφηση καλλιέργειας, δημιουργία χάρτη μεταβλητής δόσης κ.ά.!

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε!

Εμπορία

– DJI Agras series

– DJI drones κτηματογράφησης

Επιπλέον υπηρεσίες

– Τεχνική Υποστήριξη

– Επίδειξη, εκμάθηση βασικών χειρισμών

– Ασφάλιση drone

– Δυνατότητα έκδοσης δανείου με προνομιακό επιτόκιο μέσω Τραπέζης.