DJI LOGO

DJI Agras T25

A little smaller. A little smarter.

Το DJI AGRAS T25 επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για φορητά γεωργικά drones. Ελαφρύ και ευκίνητο, το DJI AGRAS T25 μπορεί εύκολα να το χειριστεί ένα άτομο. Μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού έως 20 kg[1] ή ωφέλιμο φορτίο διανομής έως 25 kg[1]. Το DJI AGRAS T25 είναι εξοπλισμένο με ραντάρ μπροστινής και πίσω διάταξης φάσης, σύστημα διόφθαλμης όρασης και κάμερα υψηλής ανάλυσης FPV. Το DJI AGRAS T25 υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές, από τοπογραφία[2] μέχρι ψεκασμό και διασπορά και υπερτερεί σε διάφορα εδάφη.

*Η εμφάνιση του προϊόντος εξαρτάται από το πραγματικό προϊόν.

Ελαφρύ και ευκίνητο

Αναδιπλούμενο και απλό για λειτουργία από 1 άτομο
Μικρό για εύκολη απογείωση και προσγείωση

Ψεκασμός ή Διανομή

20 λ δεξαμενή ψεκασμού[1], 16 L/min ροή[3]
25 kg δεξαμενή διανομής[1], 72 kg/min ροή[4]

Σταθερότητα Σήματος

Λειτουργία Εκτός Σύνδεσης
2 km Μετάδοσης O3
DJI Relay (Προαιρετικό)

Προσαρμοστικότητα σε όλες τις συνθήκες

Πλήρως αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία
Λειτουργία Οπωρώνα
Λειτουργία Μεταβλήτης Δόσης

Πολυκατευθυντική Ανίχνευση Εμποδίων[6]

Πολυκατευθυντική Αποφυγή Εμποδίων
Παρακολούθηση Εδάφους έως 50° κλίση

Kit 4 Μπεκ (Προαιρετικό)

Ψεκασμός Αντίθετης Κατεύθυνσης κατά την Πτήση
Ψεκασμός 4-μπεκ, ρυθμός ροής 24 L/min[3]

DJI AGRAS T25
DJI AGRAS T25

Απόδοση

Αναδιπλούμενο, Ευέλικτο, Λειτουργικό

DJI AGRAS T25 FOLDABLE

Το DJI AGRAS 25 υιοθετεί ένα ελαφρύ, αναδιπλούμενο σχέδιο. Βελτιστοποιημένο για ατομικές λειτουργίες, οι διπλωμένες διαστάσεις του έχουν μειωθεί κατά 21% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του[11]. Μεταφορά, αναδίπλωση, απογείωση και προσγείωση με ευελιξία.

Πρόσθετα μπεκ για απλοποίηση του ψεκασμού

Το DJI AGRAS T25 μπορεί να εξοπλιστεί με ένα επιπλέον ζεύγος φυγοκεντρικών μπεκ για ψεκασμό με τέσσερα μπεκ[12]. Όταν πετάτε χειροκίνητα, χρησιμοποιήστε το Reverse Directional Spray για να απλοποιήσετε τις λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε στροφές. Το DJI AGRAS T25 είναι εξοπλισμένο με κάμερα FPV υψηλής ανάλυσης, η οποία επιτρέπει την προβολή του περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο για ασφαλέστερες λειτουργίες.

Σύστημα Ψεκασμού

Υψηλός Ρυθμός, Νεφελοποιημένος Ψεκασμός, Χωρίς Διαρροές

Το σύστημα ψεκασμού με διπλό φυγοκετρικό μπεκ του DJI AGRAS T25 παρέχει εξαιρετικά μεγάλο ρυθμό ροής έως και 16 L/min (ψεκασμός με 2 μπεκ). Παράγει ομοιόμορφα και λεπτά σταγονίδια ψεκασμού και δεν έχει διαρροές. Το DJI AGRAS T25 μπορεί να εξοπλιστεί με ένα επιπλέον ζεύγος φυγοκεντρικών μπεκ, αυξάνοντας τον ρυθμό ροής στα 24 L/min (ψεκασμός με 4 μπεκ) για λειτουργίες που απαιτούν μεγάλο όγκο εφαρμογής, αυξάνοντας το εύρος του ψεκασμού, την αποτελεσματικότητα λειτουργίας και την κάλυψη των φύλλων.

Αντλία πτερωτής μαγνητικής κίνησης

Διπλή ροή αντλίας έως 24 L/min[3]. Αποτελεί αύξηση 100% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, για να καλύψει τις απαιτήσεις των χωραφιών, των οπωρώνων και των περιβαλλόντων υψηλής θερμοκρασίας.

Φυγοκεντρικά μπεκ διπλής νεφελοποίησης

Το μέγεθος σταγονιδίων μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 50-500 μm, ανάλογα με τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται.

Ολοκαίνουργιες ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες

Η ακριβής εκκίνηση και διακοπή εξαλείφει τις διαρροές.

Σύστημα Διανομής DJI AGRAS T25[1]

Διανομή με Ταχύτητα

Ο νέος διανομέας και ο δίσκος περιστροφής σπειροειδούς καναλιού της DJI AGRAS T25 βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και την ομαλότητα της διανομής.

25 kg Φορτίο[1]

Με μέγιστη χωρητικότητα 35 L και με μεγαλύτερο καπάκι για γρήγορη γέμιση.

Ομοιόμορφη Διανομή

Ο δίσκος περιστροφής σπειροειδούς καναλιού του DJI Agras T25 κάνει τη σπορά πιο ομοιόμορφη.

Ζύγιση σε πραγματικό χρόνο

Το DJI Agras T25 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ζύγισης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το υπόλοιπο ωφέλιμο φορτίο σε πραγματικό χρόνο.

Ταχεία αποσυναρμολόγηση και καθαρισμός

Ο διανομέας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και να καθαριστεί για εύκολη συντήρηση.

Δοκιμασμένο για αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια

Οι εργασίες ψεκασμού και διανομής είναι συχνές, έντονες και πραγματοποιούνται σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Το DJI AGRAS T25 έχει περάσει εκατοντάδες τεστ αξιοπιστίας και το κύριο σώμα του είναι ανθεκτικό για να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία.

Διπλασιάστε την ηρεμία σας με Binocular Vision και Διπλό Radar

Το DJI AGRAS T25 είναι εξοπλισμένο με μπροστινά και πίσω ραντάρ Active Phased Array με διπλάσιο αριθμό καναλιών RF[18] για μεγαλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης. Μαζί ενεργοποιούν την πολυκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων[6], αυξάνοντας την ασφάλεια λειτουργίας. Δύο σετ αισθητήρων Binocular Vision επιτρέπουν στο DJI AGRAS T25 να ανιχνεύει με ακρίβεια το έδαφος και να απεικονίζει τα εμπόδια με λεπτομέρεια, για αυτόματη παράκαμψη εμποδίων[13] και παρακολούθηση εδάφους[13] σε απότομες πλαγιές .

Ανίχνευση εμποδίου
Προβολή Εδάφους
Αποφυγή Εμποδίου

Ενα drone για τοπογραφία[2], ψεκασμό και διανομή

Το DJI AGRAS T25 ενσωματώνει εναέρια τοπογραφία[2], ψεκασμό και διανομή σε ένα μόνο drone. Μια φωτογραφική κάμερα FPV gimbal υψηλής ανάλυσης επιτρέπει τη λήψη εικόνων αγρών και οπωρώνων σε πραγματικό χρόνο. Σε συνδυασμό με την υπηρεσία DJI RC Plus και RTK, μπορείτε να δημιουργήσετε χάρτες υψηλής ευκρίνειας που υποστηρίζουν τις επόμενες αυτόματες διαδρομές πτήσεων. Το DJI AGRAS T25 μπορεί να απογειωθεί και να εκτελέσει αυτόματες λειτουργίες, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εναέρια Επισκόπηση Δενδροκαλλιέργειας[2]

Το DJI AGRAS T25 υποστηρίζει παράκαμψη εμποδίων και παρακολούθηση εδάφους για τοπογραφία[2] οπωρώνων σε πλαγιές έως 20°[5]. Με το DJI RC Plus και τις δυνατότητες χαρτογράφησης σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να εντοπίσει αυτόματα οπωροφόρα δέντρα και εμπόδια. Με βάση την κατανομή των οπωροφόρων δέντρων, μπορεί να δημιουργήσει ακριβείς και πλήρως αυτόματες τρισδιάστατες διαδρομές πτήσης.

Χαρτογράφηση 50 στρεμμάτων δενδροκαλλιέργειας σε 10 λεπτά[12]

Χάρτης 3D δενδροκαλλιέργειας

Εναέρια Επισκόπηση Χωραφιού[2]

Χαρτογράφηση 130 στρεμμάτων χωραφιών σε 10 λεπτά[12]

Εξερευνήστε ολόκληρο το χωράφι, προσδιορίστε αυτόματα τα όρια και τα εμπόδια του και σχεδιάστε πιο ακριβείς διαδρομές πτήσης.

Διαδρομή Ορίων
Χαρτογράφηση ορίων 130 στρεμμάτων χωραφιών σε 3 λεπτά[14]

Κατάλληλο για χωράφια χωρίς εμπόδια στη μέση.

Τηλεχειριστήριο μεγάλης οθόνης και υψηλής φωτεινότητας

Το DJI RC Plus διαθέτει οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών και επεξεργαστή 8 πυρήνων για ομαλή λειτουργία. Ο έξυπνος σχεδιασμός διαδρομής ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις που διανύονται με γεμάτη δεξαμενή, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα λειτουργίας. Η χειροκίνητη λειτουργία σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες κατά βούληση.

Λειτουργία πολλαπλών σχεδίων
Κατάτμηση Διαδρομών Δενδροκαλλιέργειας

Ακόμη περισσοτέρες νέες λειτουργίες!

Διανομή Δενδροκαλλιέργειας
Πλευρικός Ψεκασμός

Σταθερότητα Σήματος

Το νέο και αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης O3 με τέσσερις κεραίες λειτουργεί εκτός σύνδεσης ακόμη και σε περιοχές χωρίς κάλυψη κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας εμβέλεια μετάδοσης 2 km [13]. Η ικανότητά του κατά των παρεμβολών βοηθά στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας σήματος κατά τη διάρκεια εργασιών σε ψηλές καλλιέργειες.

DJI Relay (Προαιρετικό)

Το DJI Relay εξασφαλίζει ομαλή μετάδοση βίντεο σε πραγματικό χρόνο για ασφαλέστερες πτήσεις ακόμη και σε περίπλοκα σενάρια λειτουργίας με εμπόδια σήματος.

Γρήγορη φόρτιση με οικονομία καυσίμου

Η πολυλειτουργική γεννήτρια Inverter D6000i προσφέρει αποτελεσματική αναστροφή και ανόρθωση, μεγιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου. Η Intelligent Flight Battery DB800 υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση[7] σε 9 λεπτά. Ο έξυπνος φορτιστής C8000 μπορεί να φορτίζει τις μπαταρίες απευθείας με την τροφοδοσία.

Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης DB800

Αύξηση χωρητικότητας σε 15,5 Ah
Έως 1,500 κύκλους φόρτισης [15]

Έξυπνος Φορτιστής C8000

Φόρτιση έως 7,200 W [16]
Εναλλασσόμενη φόρτιση 2 καναλιών Προσαρμοσμένη προστασία ισχύος

Έξυπνο Οικοσύστημα Γεωργίας

Συνδυάστε το DJI AGRAS T25 με το νέο Mavic 3M και αξιοποιήστε πολυφασματικά δεδομένα για να ελαχιστοποιήσετε τις εισόδους και να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις. Ερευνήστε το χωράφι σας και δημιουργήστε χάρτες συνταγογράφησης που θα καθοδηγούν τη λίπανση και ψεκασμό με μεταβλητή δόση και την προστασία των καλλιεργειών. Ελέγξτε γρήγορα τα χωράφια για να εντοπίσετε προβλήματα ανάπτυξης.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 7756,45 

– Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται μπαταρία και φορτιστής.

Σημειώσεις

*Η εμφάνιση του προϊόντος εξαρτάται από το πραγματικό προϊόν.
[1] Τα δεδομένα μετρήθηκαν στο επίπεδο της θάλασσας. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θερμοκρασία και το υψόμετρο περιβάλλοντος. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου απογείωσης πρέπει να μειώνεται κατά 5 kg για κάθε 1.000 m αύξηση υψομέτρου. Η εφαρμογή DJI Agras θα προτείνει το βάρος ωφέλιμου φορτίου σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση και το περιβάλλον του αεροσκάφους. Κατά την προσθήκη υλικών, το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη τιμή, διαφορετικά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια πτήσης.
[2] Απαιτείται RTK.
[3] Η μέγιστη παροχή ψεκασμού με δύο εκτοξευτήρες είναι 16 L/min. Η μέγιστη παροχή ψεκασμού με τέσσερις καταιονιστήρες είναι 24 L/min.
[4] Δεδομένα μετρημένα με ουρία διαμέτρου 4 mm. Ο μέγιστος ρυθμός ροής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος των κόκκων, την πυκνότητα και την ομαλότητα της επιφάνειας των διαφορετικών λιπασμάτων.
[5] Για να εξασφαλίσει υψηλό ποσοστό επιτυχίας τοπογραφίας και χαρτογράφησης, το DJI AGRAS T25 μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητα πτήσης του με βάση την κλίση του λόφου. Όσο πιο απότομη είναι η κλίση, τόσο πιο αργή είναι η ταχύτητά της.
[6] Το αποτελεσματικό εύρος ανίχνευσης και η ικανότητά του να αποφεύγει και να παρακάμπτει εμπόδια θα ποικίλλει ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος, τη βροχή, την ομίχλη και το υλικό, τη θέση, το σχήμα και άλλες ιδιότητες των εμποδίων. Η ανίχνευση προς τα κάτω χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση εδάφους και τη σταθεροποίηση υψομέτρου. Η ανίχνευση προς άλλες κατευθύνσεις χρησιμοποιείται για την αποφυγή εμποδίων.
[7] Χρέωση από 30% έως 95%. Παράγοντες που επηρεάζουν το χρόνο φόρτισης: Υψόμετρο του σταθμού φόρτισης. Το καλώδιο φόρτισης πληροί τις απαιτήσεις για γρήγορη φόρτιση. Η θερμοκρασία της μπαταρίας κυμαίνεται από 15° έως 70° C (59° έως 158° F)
[8] Μετρήθηκε σε ύψος πτήσης 2,5 μέτρων, χωρίς εμπόδια ή ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.
[9] Τα δεδομένα μετρήθηκαν με το DJI DJI AGRAS T25 και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας και τις παραμέτρους. Παράμετροι πτήσης για αυτήν τη δοκιμή: Δοσολογία 15 L/ha, πλάτος ψεκασμού 7 m, ταχύτητα πτήσης 6,5 m/s και ύψος 2,5 m.
[10] Τα δεδομένα μετρήθηκαν με ουρία και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των κόκκων, το περιβάλλον λειτουργίας και τις παραμέτρους. Παράμετροι διασποράς για αυτή τη δοκιμή: Δοσολογία 150 kg/ha, διασπορά με 8 m, ταχύτητα πτήσης 10 m/s, ύψος 4 m και ταχύτητα περιστρεφόμενου δίσκου 1.000 r/min.
[11] Σύγκριση μεγέθους μεταξύ του ξεδιπλωμένου DJI AGRAS T25 και του ξεδιπλωμένου T20P.
[12] Απαιτεί την αγορά δύο επιπλέον φυγοκεντρικών ακροφυσίων.
[13] Η παράκαμψη εμποδίων υποστηρίζεται προς την κατεύθυνση προς τα εμπρός. Οι λειτουργίες Παρακολούθηση εδάφους και Παράκαμψη εμποδίων δεν υποστηρίζονται τη νύχτα ή σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Πετάξτε με προσοχή. Η παράκαμψη εμποδίων δεν συνιστάται γύρω από ηλεκτρικά ή ηλεκτρικά καλώδια.
[14] Αναφέρεται στον χρόνο χαρτογράφησης μετά την ολοκλήρωση της εναέριας έρευνας. Ο χρόνος ποικίλλει ανάλογα με την έκδοση υλικολογισμικού, τον τύπο της εναέριας έρευνας και άλλους παράγοντες.
[15] Οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση για έως και 1.500 κύκλους φόρτισης ή 12 μήνες, όποιο από τα δύο τελειώσει πρώτο.
[16] Σε σύγκριση με γεννήτριες γενικής χρήσης τρίτων που είναι εξοπλισμένες με έξυπνο φορτιστή.
[17] Κάθε καλώδιο AC του Έξυπνου φορτιστή C8000 πρέπει να συνδέεται σε πρίζα AC ή πρίζα επέκτασης με ονομαστικό ρεύμα μεγαλύτερο από 16 A.
[18] Σε σύγκριση με το ραντάρ ενεργής συστοιχίας φάσεων T20P Omnidirectional.
[19] Η γεννήτρια είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο για περισσότερες λεπτομέρειες.επιλέξτε χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τεχνικές προδιαγραφές ψεκαστικού drone DJI Agras T25

Αεροσκάφος
Βάρος25,4 kg (χωρίς μπαταρία)32 kg (με μπαταρία)
Μέγιστο βάρος απογείωσης[1]Μέγιστο βάρος απογείωσης για ψεκασμό: 52 κιλά (στο επίπεδο της θάλασσας)Μέγιστο βάρος απογείωσης για σπορά: 58 κιλά (στο επίπεδο της θάλασσας)
Μέγιστο διαγώνιο μεταξόνιο1925 mm
Διαστάσεις2585×2675×780 mm (ξεδιπλωμένοι βραχίονες και έλικες)1475×1540×780 mm (ξεδιπλωμένοι βραχίονες και διπλωμένοι έλικες)1050×690×820 mm (διπλωμένοι βραχίονες και έλικες)
Εύρος ακρίβειας αιώρησης (με ισχυρό σήμα GNSS)Ενεργοποιημένο το D-RTK:Οριζόντια: ±10 cm, Κάθετα: ±10 cmΑπενεργοποιημένο το D-RTK:Οριζόντια: ±60 cm, Κάθετα: ±30 cm (ενεργοποιημένη μονάδα ραντάρ: ±10 cm)
Συχνότητα λειτουργίας RTK/GNSSRTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1I/B2I/B3I, Galieo E1/E5b, QZSS L1/L2GNSS: GPS L1, BeiDou B1I, GLONASS F1, Galieo E1, QZSS L1
Μέγιστη ρυθμιζόμενη ακτίνα πτήσης2000 m
Μέγιστη αντίσταση ανέμου6 m/s
Σύστημα πρόωσης – Κινητήρας
Μέγεθος στάτη100×28 mm
KV59 rpm/V
Ισχύς4600 W/κινητήρα
Σύστημα πρόωσης – Έλικας
ΥλικόΝήμα από νάιλον ανθρακονήματα
Ιδιότητα50″
Διάμετρος περιστροφής έλικα1270 mm
Ποσότητα4
Σύστημα ψεκασμού – Δεξαμενή ψεκασμού
ΥλικόΠλαστικό (HDPE)
Όγκος20 L
Λειτουργικό ωφέλιμο φορτίο[1]20 kg[1]
Ποσότητα1
Σύστημα ψεκασμού – Μπεκ
ΜοντέλοLX8060SZ
Ποσότητα2
Απόσταση ακροφυσίου1368 mm (Πίσω ακροφύσια)
Μέγεθος σταγόνων50-500 μm
Αποτελεσματικό πλάτος ψεκασμού[2]4-7 m (σε ύψος 3 m πάνω από τις καλλιέργειες)
Σύστημα ψεκασμού – Αντλίες
ΤύποςΑντλία φτερωτή (μαγνητική κίνηση)
Ποσότητα2
Ρυθμός ροής μονής αντλίας0-12 L/min
Μέγιστος ρυθμός ροής16 L/min (2 ψεκαστήρες)24 L/min (4 ψεκαστήρες)
Σύστημα διανομής DJI Agras T25
Συμβατή διάμετρος υλικού0,5-5 mm
Όγκος δεξαμενής35 L
Εσωτερικό φορτίο δεξαμενής σποράς[10]25 κιλά[1]
Αποτελεσματικό πλάτος ψεκασμούΔιαφέρει ανάλογα με τη διάμετρο του υλικού, την ταχύτητα περιστροφής του δίσκου περιστροφής, το μέγεθος εξόδου της χοάνης και το ύψος πτήσης. Για βέλτιστη απόδοση, συνιστάται η προσαρμογή των αντίστοιχων μεταβλητών για την επίτευξη εύρους διασποράς 5-8 μέτρων.
Σύστημα ραντάρ συστοιχίας φάσης
ΜοντέλοRD241608RF (ψηφιακό ραντάρ μπροστινής συστοιχίας φάσης)RD241608RB (ψηφιακό ραντάρ πίσω συστοιχίας φάσης)
Ακολουθήστε το έδαφοςΜέγιστη κλίση σε λειτουργία Mountain: 20°Εύρος ανίχνευσης υψομέτρου: 1-50 mΕύρος εργασίας σταθεροποίησης: 1,5-30 m
Αποφυγή εμποδίων[4]Εύρος ανίχνευσης εμποδίων (πανκατευθυντική): 1-50 mFOV:Ψηφιακό ραντάρ μπροστινής συστοιχίας φάσης: οριζόντια 360°, κατακόρυφα ±45°, προς τα πάνω ±45° (κωνικός)Ψηφιακό ραντάρ πίσω συστοιχίας φάσης: κατακόρυφα 360°, οριζόντια ±45°Συνθήκες εργασίας: πτήση πάνω από 1,5 m πάνω από το εμπόδιο με οριζόντια ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 10 m/s και κατακόρυφη ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 3 m/s.Απόσταση ορίου ασφαλείας: 2,5 m (απόσταση μεταξύ του μπροστινού μέρους των ελίκων και του εμποδίου μετά το φρενάρισμα)Κατεύθυνση ανίχνευσης: Πανκατευθυντική ανίχνευση 360°
Σύστημα διόφθαλμης όρασης
Μετρήσιμο εύρος0,5-29 m
Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης≤10 m/s
FOVΟριζόντια: 90°, Κατακόρυφα: 106°
Λειτουργικό περιβάλλονΕπαρκές φως και ευδιάκριτο περιβάλλον
Τηλεχειριστήριο
ΜοντέλοRM700B
Συχνότητα λειτουργίας[5]2,4000 έως 2,4835 GHz5,725 έως 5,850 GHz
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης7 km (FCC)5 km (SRRC)4 km (MIC/CE)(Ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές και σε υψόμετρο 2,5 m)
Πρωτόκολλο Wi-FiWi-Fi 6
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi[5]2,4000 GHz – 2,4835 GHz5,150 GHz – 5,250 GHz5,725 GHz – 5,850 GHz
Πρωτόκολλο BluetoothBluetooth 5.1
Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth2,4000 GHz – 2,4835 GHz
GNSSGPS+Galileo+BeiDou
ΟθόνηΟθόνη αφής LCD 7,02″ με ανάλυση 1920×1200 εικονοστοιχεία και υψηλή φωτεινότητα 1200 cd/m2
Θερμοκρασία λειτουργίας-20°C έως 50°C
Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσηςΛιγότερο από ένα μήνα: -30° έως 45°CΈνας έως τρεις μήνες: -30° έως 35°CΈξι μήνες έως ένα έτος: -30° έως 30°C
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Χρόνος λειτουργίας εσωτερικής μπαταρίας3 ώρες 18 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας εξωτερικής μπαταρίας2 ώρες 42 λεπτά
Τύπος φόρτισηςΣυνιστάται η χρήση τοπικά πιστοποιημένου φορτιστή USB-C με μέγιστη ονομαστική ισχύ 65 W και μέγιστη τάση 20 V, όπως ο φορητός φορτιστής DJI 65W.
Χρόνος φόρτισης2 ώρες για εσωτερική μπαταρία ή εσωτερική και εξωτερική μπαταρία (όταν το τηλεχειριστήριο είναι απενεργοποιημένο και χρησιμοποιεί τυπικό φορτιστή DJI)
Έξυπνη μπαταρία πτήσης DB800
ΜοντέλοΈξυπνη μπαταρία πτήσης DB800 (BAX702-30000mAh-52.22V)
ΒάροςΠερίπου 6,6 kg
Χωρητικότητα15000 mAh
Ονομαστική τάση52,22 V
Πολυλειτουργική γεννήτρια inverter D6000i
Κανάλι εξόδουΈξοδος φόρτισης DC 42-59,92V/9000WΤροφοδοσία ρεύματος για αερόψυκτη ψύκτρα 12 V/6 AΈξοδος AC 230V/1500W ή 120V/750W[8]
Χρόνος φόρτισης μπαταρίαςΓια την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας (μπαταρία DB800) χρειάζονται 9-12 λεπτά
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου20 L
Μέθοδος εκκίνησηςΕκκίνηση της γεννήτριας μέσω του διακόπτη εκκίνησης με ένα κουμπί
Μέγιστη ισχύς κινητήρα6000 W
Τύπος καυσίμουΑμόλυβδη βενζίνη με RON ≥91 (AKI ≥87) και περιεκτικότητα σε αλκοόλ μικρότερη από 10% (*Βραζιλία: αμόλυβδη βενζίνη με RON ≥ 91 και περιεκτικότητα σε αλκοόλ 27%)
Κατανάλωση καυσίμου αναφοράς[9]600 ml/kWh
Μοντέλο λαδιού κινητήραSJ10W-40
Έξυπνος φορτιστής C8000
Αριθμός μοντέλουCSX702-9500
Διαστάσεις400×266×120 mm
ΒάροςΠερίπου 11,4 kg
Είσοδος/ΈξοδοςΤάση εισόδου: 100-240 VACΤάση εξόδου: 59,92VΡεύμα εξόδου: 100A μέγιστο
Χρόνος φόρτισηςΦορτίζει πλήρως μια μπαταρία σε 9 έως 12 λεπτά (έξυπνη μπαταρία πτήσης DB800)
Λειτουργίες προστασίαςΠροστασία υπερθερμοκρασίας, υπέρτασης, χαμηλής τάσης, βραχυκυκλώματος και ακινητοποίησης ανεμιστήρα
Ασφάλεια φόρτισηςΠροστασία καλωδίων AC, προστασία καλωδίων τροφοδοσίας και προστασία υποδοχής φόρτισης
Μονάδα DJI Relay
ΜοντέλοRL01-65
Διαστάσεις120×110×100mm
Βάρος≤575g
Τάση εισόδου[6]9 V3 A / 12 V2.5 A / 15 V2 A
Κατανάλωση ενέργειας9 W (SRRC), 12 W (FCC)
Χωρητικότητα6500 mAh
Χρόνος λειτουργίας4 ώρες
Συχνότητα λειτουργίας[5]2,4000 GHz – 2,4835 GHz5,725 GHz -5,850 GHz
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης5 km (SRRC)4 km (MIC/KCC/CE)7 km (FCC)(Ανεμπόδιστα, χωρίς παρεμβολές και σε ύψος πτήσης 2,5 m)
Χρόνος φόρτισης2 ώρες και 20 λεπτά (όταν χρησιμοποιείτε τυπικό φορτιστή DJI)
Αξιολόγηση IP[6]IP55