Ψεκαστικά drone

DJI Agras Series

DJI Agras T30

H Ναυαρχίδα της Ψηφιακής Γεωργίας

Με 30 λίτρα δεξαμενή το επαναστατικό ψεκαστικό drone DJI Agras T30 καθιστά πιο αποδοτικό τον εναέριο ψεκασμό, ιδιαίτερα σε καρποφόρα δέντρα. Χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές αγροτικές λύσεις της DJI, το T30 συμβάλλει στην μείωση της χρήσης λιπασμάτων και αυξάνει την απόδοση παραγωγής με αποτελεσματικές, μεταβαλλόμενες από δεδομένα καλύτερες πρακτικές.

DJI Agras T10

Το ιδανικό Drone για Νέους Αγρότες

Tο ψεκαστικό drone DJI Agras T10 προσφέρει μια συμπαγή αλλά ισχυρή λύση αεροψεκασμού σε καλλιέργειες ανεξαρτήτου μεγέθους. Με 10 λιτρη δεξαμενή και δυνατότητα ψεκασμού έως 5 μέτρα πλάτος επιτρέπει στο Drone να καλύπτει έως 60 στρέμματα/ώρα. Η αναδιπλούμενη κατασκευή του είναι ισχυρή και αξιόπιστη, προσφέροντας αποτελεσματική δίπλωση καθιστώντας το βολικό στην μεταφορά. 

DJI Agras T40

Ένα για Όλα

Το DJI Agras T40 είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού κινητήρα, που του επιτρέπει να μεταφέρει φορτίο ψεκασμού 40 kg και φορτίο διανομής 50 kg (70 L). Το αεροσκάφος είναι ενσωματωμένο με διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση, DJI Terra, ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων και διόφθαλμη όραση. Υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές από τοπογραφία, χαρτογράφηση, έως ψεκασμό και διανομή, βοηθώντας σας να επιτύχετε την απόλυτη ακρίβεια στις γεωργικές σας εργασίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι εγγύηση καλύπτει την σειρά DJI Agras;

Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Η παραγγελία σας παραδίδεται σε 5 εργάσιμες ημέρες.

Με ποιον τρόπο γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προκαταβολή 50% με την παραγγελία. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση.

Μπορώ να δω το drone πριν το παραγγείλω;

Μπορείτε να δείτε τα DJI Agras Τ30 και T10, καθώς και το P4 Multispectral/RTK στην έδρα της εταιρίας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επίδειξης μετά από συνεννόηση.

Υπάρχει δυνατότητα συντήρησης;

Σε περίπτωση βλάβης υπάρχει δυνατότητα ελέγχου και επισκευής ή προώθησης για επισκευή αναλόγως της βλάβης.

Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης;

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης δανείου με προνομιακό επιτόκιο μέσω συνεργαζόμενης Τράπεζας.